1кг червоних перців, м'ясистих
100г сиру Чедер, оригінального( я не знайшла в своєму р-ні)
100мл вершків 33%
1п базиліку
Сіль, перець.
Запікаємо деко перців, я пекла на 200° орієнтовно 30-40хв, потім не відкриваю духовку і виключаю, щоб ще відпочили хоч з 1год., тоді легко чистити від шкірки.
Чистимо перці і складаємо в блендер, сік з перців теж в блендер.) Тоді збиваємо, переливаємо в кастрюлю, додаємо тертий сир і чекаємо, щоб закипіло, виключаємо, додаємо сіль, перець.
Тоді збиваємо вершки і кілька листків базиліку для соусу, щоб полити зверху. Розливаємо в тарілки, поливаємо соусом, прикрашаємо на свій смак. Я б ще наступного разу прикрасила кінзою і кедровими горішками. Можна подати до нього брускети чи просто грінки!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар