понеділок, 2 липня 2018 р.

Смажені кабачкові квіти

Колись давно побачила в італійському журналі, що квіти кабачків їдять,  але щось ніколи з квітами не могла втрапити -  то ще нема, то вже нема😁
 А тут поїхали в село і пристойно обійшли город, назбиравши квітів.
Отже, беремо кабачкові квітки, у мене було десь 25шт, можна їх промити, якщо на землі лежали,
і будемо фарширувати.
Для начинки потрібно:
⚪ 300г рікоти або іншого сиру ( можна моцарелу, адигейський)
⚪ 1 зубчик часнику
⚪ кілька листочків базиліку нарізаних або 1-2ч.л. соусу песто.
Сир натерти або рікоту перемішати з іншими інгредієнтами, додати дрібку солі і тим начиняти.
Всі квіточки добре нафарширувати, призакрити легко пелюстки і можна ставити в кляр і смажити. Оригінально, то у фритюрі, але у мене нема, то я на сковорідці.
Кляр:
Борошно прибл 1-1.5скл., дрібка солі і  залити хорошим пивом, розмішати до консистенції, як тісто на млинці.

Викласти на гарячу сковорідку і смажити до золотистої скоринки.
Витягнути на паперовий рушник. І смакувати теплими, можна подати з густим йогуртом. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар